24 лютого 2022 року в Україну вторглася росія і почався військовий конфлікт. Військова агресія російської федерації проти України призвела до введення воєнного стану. 

У зв’язку з цим, «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» та Благодійний Фонд Розвитку Інновацій Медицини «РІМОН», були вимушені перенести заходи заплановані на травень 2022 року.

Але, не зважаючи на нелегкий час для України організаційний комітет запрошує учасників на Конференцію з муковісцидозу, 9-11 травня 2023 року у м. Івано-Франківськ, Україна, в рамках проекту «Передача ноу-хау та створення Центру Муковісцидозу для забезпечення кращого догляду за хворими на муковісцидоз в Івано-Франківській області», фінансування якого здійснюється за рахунок Європейського союзу через орган управління СОП «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020», представлений Міністерством закордонних справ та зовнішньої торгівлі Угорщини» Захід планується у «живому» офлайн форматі. До заходу запрошуємо фахівців, які займаються проблемами муковісцидозу, лікарів-генетиків, педіатрів, пульмонологів, терапевтів, акушер-гінекологів, неонатологів, фізіотерапевтів, гастроентерологів, дієтологів та психологів.

Слава Україні!